dimecres, 23 de març del 2011

Teatre al carrer. El Raval, Camps i TV3 a Castelló de la Plana

Camps es fa la foto davant dels manifestants per TV3
El diari Levante ha qualificat de "sainet" la posada en escena del Molt Honorable President de la Generalitat Valenciana en l'acte de la inuguració del teatre del Raval que va tenir lloc ahir a la vesprada a Castelló.

La furgoneta Mercedes negra amb les llunes tintades que portava a Paco Camps va arribar al teatre entrant pel carrer comte Pestagua en direcció contrària, en una zona acordonada per la policia que va necessitar demanar reforços, per protegir-lo dels manifestants que els increpaven al crit de "som gent pacífica, els lladres estan dins". Paco va baixar del  cotxe amb el rictus somrient que el caracteritza i va tindre l'ocurrència d'apropar-se als manifestants per fer-se la foto amb ells, que encara es van enfadar més: "el president a Picassent" (hi ha la presó) o "llibertat d'expressió" i per descomptat el general de "volem TV3".

Ah! i tot això amenitzat pels manifestants amb la música de El Padrino: tarararara ra rara rarara...tarararara ra rara rarara...

Realment podem qualificar d'autèntic teatre al carrer el que ahir vam viure a Castelló. No sé si "teatre de l'oprimit", però teatre al cap i al fi per part d'una persona que està al capdavant dels qui ens impedeixen vore la televisió en la nostra llengua i ofeguen la nostra cultura.



1 comentari:

Raül Burriel ha dit...

Gràcies per la crònica. Patètic el posat de Camps. Ara, jo vull TV3, però els insults que li van dedicar els que protestaven em sembla que alimenten la seua prepotència i el seu posat victimista. A la manifestació del 26 de febrer -que va ser un èxit- hi havia pares i mares amb xiquets. Les famílies, hagueren estat amb els seus fills escoltant els crits que es deien ahir? Per favor, aclarim l'estratègia, que no se'ns torne en contra.