divendres, 7 de març del 2014

Avui, 7 de març, a les 19 hores, a la Plaça Maria Agustina de Castelló, trau la #RojaaFabra

Trau #RojaaFabra
Aquesta vesprada tenim l'ocasió de protestar contra les agressions a la llengua i la cultura, el tancament de mitjans de comunicació en valencià, la supressió de línies en valencià, l'atac a la unitat de la llengua i tants altres desgavells del govern valencià del PP.

Milers de ciutadans i ciutadanes eixiran hui al carrer per a exigir la dimissió del president de la Generalitat i la convocatòria d’eleccions autonòmiques anticipades. L’acció simbòlica #rojaafabra, organitzada per una trentena d’entitats socials de tots els sectors i partits de l'oposició, ultima els preparatius per fer una demostració de força ciutadana de forma simultània a València i Castelló contra la “fallida global” del Govern actual del País Valencià.
 
L'acció #Rojaafabra es convoca contra la "fallida global" del Govern de Fabra i la "situació d'emergència" que viu el País Valencià. 
 
A les 19.00 hores de hui divendres, dia 7 de març, ciutadans anònims i representants de més d’una trentena d’entitats dels sectors de la sanitat, l'educació, la cultura, el drets socials i laborals, la llengua, democràcia, mitjans de comunicació i sostenibilitat així com dels principals sindicats i partits polítics de l'oposició -PSPV-PSOE, EUPV i Compromís- eixiran al carrer per traure la '#RojaaFabra' i denunciar la situació “difícil” i “d’emergència” per la qual travessa el País Valencià a tots els nivells a causa del model econòmic, social, cultural i polític del partit en el govern de la Generalitat. 

Entre les entitats convocants adherides a la protesta figuren ACPV, Ca Revolta, Escola Valenciana, Societat Coral El Micalet, Valencians pel Canvi, La Unió de Llauradors i Ramaders, Fapa-València, CCOO PV, UGT PV Intersindical Valenciana, Plataforma en defensa de la llei de la dependència, Coordinadora Discapacitat i Dependència, ACDESA-PV, Col·lectiu Ovidi Montllor, ACICOM, Federació de Dones Progressistes, Plataforma per l’Ensenyament Públic, Comitè d’empresa de Canal 9, Salvem el Cabanyal, Federació de Dones Progressistes, Mildenou, Comité d’Empresa RTVV, PAH, Grup per a la recuperació de la memòria històrica, Comissió cívica per un hospital digne a Campanar, Coordinadora de Dones pel dret de decidir, Foro Social, Fundació Hugo Zárate, Coordinadora de Plataformas en Defensa de las Personas Desempleadas, Coalció Compromís,  EUPV i PSPV-PSOE...

Els organitzadors han anunciat que la mobilització serà sostinguda en el temps “fins aconseguir una presidència sorgida de les urnes, no com la que tenim". I és que estan convençuts que la “situació d'emergència” actual, s'ha de traduir, mitjançant la demostració social d'aquesta vesprada, en una nova representació institucional i política.

 Avui a les 19 hores a la Plaça Maria Agustina de Castelló trau la #RojaaFabra!