dijous, 29 d’octubre del 2009

Joves en crisi. Documental de Maties Segura Rubio



 Sinopsi del documental Joves en crisi:

En temps de forta crisi econòmica i paralització del mercat laboral, la història d'en Maties i els seus amics, tots a l'atur i en condicions econòmiques precàries, serveix per donar diferents perspectives subjectives d'aquest moment històric, tractat normalment pels mitjans de comunicació de forma general, abstracta i impersonal. Aquest documental pretén demostrar que, malgrat ser joves a l'atur, en precarietat i desnonats pels de dalt, i malgrat que les grans xifres econòmiques causen pessimisme social, vivim un moment excepcional per replantejar de dalt a baix les nostres històries personals, una molt bona oportunitat per fer i ser el que vulguem.

Diu Maties:

I, és clar, la nostra història la compartim amb els altres (i si és amb creative commons millor que millor!) i junts segur que podrem recolzar-nos i tirar avant en les nostres aventures i utopies particulars... Molta gent està d'acord en què urgeixen canvis profunds i alternatives de diferents tipus, nivells i àmbits, i és precís seguir avançant cadascú en el seu entorn ("xarxes d'afinitat infinita dinamitant els ciments del món", com diuen a "Camals Mullats La Gossa Sorda i Pirat's Sound Sistema) per seguir fent realitat el món i la vida que somiem. Retrobem-nos als carreres, a les places, de festa, i que la música no pari de sonar!! I és que... tot està per fer i tot és possible!! Junts podem!!

Si voleu escoltar el tema musical original "Joves en crisi (Versió Dub)", fet amb Kike i Migue, dos cracks amics músics, podeu enllaçar amb el myspace de Sons de canvi.

1 comentari:

Mati ha dit...

Bones!!

El divendres 13 de novembre es farà la projecció del documental "Joves en crisi" a Castelló, per confirmar hora i lloc (segurament, a la Nau).

Després es vol fer debat i un sopar al voltant de la temàtica "Joves i Crisi".

Seguirem informant,

mati.