dilluns, 11 de gener del 2010

Necessitats sexuals i necessitats amoroses


Avui hi ha dues notícies a la premsa que tenen a vore amb maneres diverses d'entendre l'amor o el sexe.

L'una fa referència als amors de la Sra. Iris Robinson (The graduate en versió heavy), regidora, diputada i esposa del ministre principal de l'Ulster, Mr. Peter Robinson (tots dos a la foto). La Sra. Robinson, de 60 anys, es va enconyar amb un jove de 21 anys (qui els pillara!) i li va posar un cafè, mitjançant uns diners que li van deixar uns constructors.  Ben fet, diríem nosaltres, dels pecats del piu tot lo món se'n riu. I a més, ja està bé que siga a l'inrevés: una dona major amb un jovenet. Però...

Com a regidora se suposa que deguera  influir per donar-li la llicència d'obertura del local i es va quedar amb el 10% per a les seues despeses personals dels 55.000 € que van aportar els empresaris. Fins ací tampoc no ens sobtaria massa, podria semblar qualsevol cas de corrupció dels qui tenim a la vora.

El que és el colmo de l'hipocresia és que aquesta senyora, protestant evangelista, i d'una moral puritana de les més severes, blasmara opinions molt dures en contra dels homosexuals i en contra de la moral de la Sra. Clinton, a la qual acusava de perdonar Bill Clinton per les aspiracions personals seues. Que, tot siga dit, a la millor no li faltava raó, encara que això li ho hauríem de preguntar a Hillary.

Però eixe no és el cas. El cas és que la societat irlandesa, en aquest cas és la part protestant (que la part catòlica també deixem-la estar amb els casos de pederàstia infantil protagonitzats pels capellans) no ho ha pogut suportar. El primer ministre ha deixat, de moment?, unes setmanes el càrrec i la Sra. Robinson està en una clínica psiquiàtrica. Us la imagineu allà dins? Els homosexuals estan contentíssims i fins i tot volen que Kirk, així li diuen al Dustin Hoffman actual, pose despullat en una revista seua.

Quanta hipocresia té la religió i el fals puritanisme que prediquen els qui tallen el bacallà d'aquestes societats, tant la irlandesa com l'americana! Menys mal que el món occidental, i a casa nostra, al nostre País, sobretot la joventut, és cada vegada menys creient.

L'altra tema feia referència a les crítiques que la Confederació de Pares d'Alumnes (COFAPA) ha fet per la projecció de la minisèrie "El pacto", Tele 5, que va sobre unes xiques de setze anys que decideixen quedar-se embarrassades alhora. El tema va causar gran polèmica als EEUU, on els fets van passar realment l'any 2008, i d'on s'ha importat la idea per fer aquesta producció espanyola dirigida per F. Colomo. Dic feia referència, perquè se m'ha acabat el temps per continuar escrivint i ho he de deixar ací.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones!!

Sí, quan he vist l'article de la Sra. Robinson he al·lucinat :O jeje, em creia que havien "modificat" el nom de la dona per fer la broma amb la pel·li... però no!! És veritat, es diu realment Miss Robinson!! I és que la realitat supera la ficció...

P.D.1. De regal, la cançoneta: http://www.youtube.com/watch?v=NY4QB1bkL3g

P.D.2. I una notícia que parla sobre el pas cap a la laïcitat que ha fet la nova generació -a la qual entenc que en formo part-, deixant la xifra de catòlics practicants en un 18,7%.
Font: http://www.lavanguardia.es/ciudadanos/noticias/20100111/53867253176/un-ensayo-revela-un-salto-generacional-hacia-la-laicidad-en-catalunya-iglesia-conferencia-episcopal-.html
P.D.3. Aquests dues postdates anteriors, segons la interpretació de la propietat intel·lectual que baralla alguna gent, estarien infringint en una vulneració dels drets de propietat, ja que no tinc -no he comprat ni demanat-el permís dels titulars per a disfrutar d'aquesta cançó o d'accedir a aquesta informació mitjançant un recol·lector obert de notícies, meneame.net.


And here's to you Misses Robinson, Jesus loves you more than you will know, whow whow whow
And here's to you Misses Robinson, Jesus loves you more than you will know, whow whow whow
Categoría: Música
Etiquetas:
Simon and Garfunkel

Mati.

Maties Segura Sabater ha dit...

Hola Mati,

M'encanta la cançoneta, que és de la meua època. I està molt bé l'article sobre la laïcitat. Ja es veu que a missa van cada vegada menys joves i hi ha menys capellans, sobretot si no els deixen casar-se. Per això després passa el que passa...

Ah! a vore si ens tanquen el blog per publicar la cançó. També tenim aquelles de Els Manel :-)