dimarts, 1 de juny del 2010

Concentració per Palestina

Ahir a les 20 hores, un centenar de persones ens vam reunir davant de la subdelegació del Govern de Castelló per protestar contra l'atac a la Flota per  la Llibertat perpetrat per l'exèrcit israelià.  La convocatòria, a correcuita i sense que quasi ningú se n'assabentara havia eixit de la Plataforma pro Palestina de Castelló, d'Esquerra Unida i no sé si algú més. Els organitzadors van llegir un manifest de rebuig d'aquest atac criminal i en favor d'alçar el bloqueig que pateix la franja de Gaza. Aiman, l'estudiant palestí que Israel no deixava veinir a Castelló a estudiar el màster de la Pau, també va pronunciar unes paraules. 

Crec que la Universitat també hauria de fer  un acte semblant a l'Àgora, i així els ho vaig proposar als organitzadors i als estudiants del màster de la Pau. També els ho he proposat als sindicats de l'UJI.

Avui he llegit a la premsa que l'ONU "lamenta" però "no condemna" ni sanciona Israel per aquests fets. Que m'esborren de l'ONU, i els diners que es donen per al seu manteniment que s'empren per eixir de la crisi global.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Malauradament, sembla que no passa res...

No passa per dalt... els polítics no reaccionen... no mai estan dintre dels mínims de justícia i dret social... sempre endarrere, preservant i conservant l'status quo.

Per baix sí passen, la majoria imperceptible i invisible per a l'ull periodista que representa l'actualitat històrica hegemònica.

I així, continuem lluitant en l'ombra dels dies...

M.