dimarts, 8 de juny del 2010

Concentració per TV3 a Castelló

Ahir ens vam manifestar a Castelló i a Morella per poder continuar veient les emissions de la TV3 que el Govern valencià del PP ens vol tallar a la comarca dels Ports.

Si ningú no posa remei , i una amenaça d'un milió d'euros de multa és molta amenaça, ens vorem privats de gaudir del dret a vore una televisió diferent de Canal 9. Privats, de vore una televisió en la nostra llengua i que estima les terres del domini lingüístic en el tractament de la informació, ja siga en el temps, en els seus informatius o en els seus reportatges.

Els meus fills i nosaltres hem crescut veient TV3, els seus dibuixos, les seues pel·lis en català, els seus programes de debat i ens ho hem passat també molt bé amb algunes sèries de les més de 1.000 capítols.

 Esperem, com dia l'altre dia, que la Iniciativa legislativa popular Televisió sense fronteres, que ha recollit més de les 500.000 signatures necessàries per entrar al Congrés dels Diputats a Madrid, no tarde massa i puguen canviar la llei i tornem a poder vore TV3 i qualsevol altre mitjà de comunicació.

2 comentaris:

Judith ha dit...

Eii! Estava a Maria Agustina ahir, tens més fotos??
Vingaa ;)

Maties Segura Sabater ha dit...

Hola Judith,

No t'he contestat abans perquè ahir estava de vaga. Quins dies portem!

Ho sento. La foto que hi ha la baix baixar d'un diari. La propera vegada hi aniré amb la màquina :-)