dilluns, 7 de juny del 2010

Jo també faig vaga

Ja vaig comentar el que pensava sobre l'agressió a la dignitat dels empleats públics, preparada i en connivència dels mitjans de difusió, els quals la venien gestant des del passat més de febrer, traduïda ara en una retallada de sous a la funció pública.

El dia 20 de maig vaig anar també  a la concentració contra la sabatada de ZP als emplats públics, pensions i negociació col·lectiva.

A ningú no li agrada perdre de 50 a 100 euros de sou per fer vaga (segons els casos), però és l'ùnica manera que ens queda per deixar constància del nostre desacord amb la mesura presa pel Govern de Zapatero.

Per totes eixes coses, demà també faré vaga.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Demà també aniré a la vaga, en solidaritats amb els treballadors del sector públic!

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/396247/index.php

Enllaço amb comunicat de l'esquerra independentista de Barcelona. És una plataforma que agrupa diferents formacions: Endavant - CAJEI - Maulets - SEPC - CUP Barcelona - COS. No falten idees ni discursos, però com anar avançant guanyant més drets socials i salut democràtica? Els polítics de dalt deixen pas als joves que vénen per baix i per darrere, o la seva feina és preservar l'status quo amb les retallades socials que facin falta?

Ens veiem als carrer!

Mati.

Maties Segura Sabater ha dit...

Gràcies, Mati, per la teua solidaritat. No sé si serà ben compresa per la majoria de la població que pensa que als empleats públics ni aigua. Fins i tot alguns empletas públics se senten culpables per poder treballar i "entenen" aquestes mesures de retalls salarials.

La clau està en comprendre que tots som traballadors, els del sector públic i els de la indústria privada. Abans es parlava de classe social, ara no sé si està ben vist parlar-ne.